La cultura del vi, fortament arrelada i indiscutible motor econòmic i social

BATEA

Batea és un poble medieval amb un casc antic perfectament conservat i en constant rehabilitació, que et seduirà per la seva autenticitat.
Batea és un poble on s’uneixen a la modernitat i la qualitat turística, el confort i l’avantguarda, el turisme accessible i social.
Batea és Vi, enoturisme i passió per la terra. Batea, arrelada a la terra.

100% Autentica

LA TERRA ALTA

La Terra Alta, comarca situada a la part més meridional de Catalunya, constituïda per nuclis petits, amb racons de gran bellesa que conserven la seva peculiar estampa medieval. El paisatge es contrasta amb les agrestes serres amb les planes de conreu, crean unes vistes immillorables, on en algunes zones encara s’hi troba l’empremta de la Guerra Civil.

Per explorar-la, per viure-la!

LES TERRES DE L’EBRE

A les Terres de l’Ebre, hi trobareu tantes opcions com us pugueu imaginar: el seu litoral, un ric patrimoni cultural i històric, paisatges de gran bellesa natural on gaudir d´activitats a l’aire lliure, una gastronomia típicament mediterrània, una àmplia oferta d´oci, zones de gran tradició vinícola i arrossaire i una gran varietat de festes populars i recreacions històriques.

Galeria fotogràfica

Vine a visitar-nos!

C. Algars, 7 – 43786 Batea (Tarragona) – ESPANYA
info@casapinol.com
+34 977430505 / +34 616687125