Visita les nostres vinyes

Perquè la qualitat comença a les vinyes, volem compartir amb vosaltres els secrets del cultiu del nostre raïm amb una visita molt especial a les nostres finques.
Una nova mentalitat en elaborar vins, intentant expressar al màxim les característiques del nostre Terroir i respectant la personalitat dels nostres sòls. Potenciar les varietats autòctones com la Garnatxa blanca, Carinyena i recuperant varietats ancestrals com el Morenillo.

Visita la bodega de Celler Piñol

Hi ha un lloc on tot conflueix. El Celler Piñol us convida a gaudir d'una experiència completa.
Situat a l'interior de la vila medieval de Batea, parets centenàries i records personals inesborrables dels nostres avantpassats, s'armonitzen amb tots els avenços tècnics i enològics que respecten el procés natural de l'elaboració i asseguren un perfecte control de les condicions ambientals i d'higène.

Cata uns vins de talla mundial

Tretze vins amb molta personalitat pròpia amb un denominador comú, el respecte per la vinya, l'elegància, balanç, potència i frescor.
En la copa dels nostres vins es podrà percebre la peculiaritat d'aromes, l'amplitud de matisos en el gust i color brillant. En poques paraules, el que s'anomena el "Miracle del Vi", que no és més que el treball i el compromís amb la qualitat de l'obra ben feta.

Galeria fotogràfica

Vine a visitar-nos!

C. Algars, 7 – 43786 Batea (Tarragona) – ESPANYA
info@casapinol.com
+34 977430505 / +34 616687125